• Krystallpendlene er laget av munker som har utvandret fra Tibet og som jobber fra bl.a. USA og England for å få inn midler til å bygge opp Tibet igjen/bevare tradisjonene. Disse munkene har stor kunnskap om krystaller og energier, og derfor har pendlene bl.a. den rene Kristusenergien (som er navnet vi har på denne energien). Krystallpendlene er bygget opp rundt de 7 største energisentrene i kroppen (chakraene) og "The Seven Rays" som er former for energibaner.

  Pendel-settet består av 10 krystallpendler hvor de forskjellige fargene symboliserer hver sin energi. Pendlene er laget av Silisiumdioksid, et stoff vi også har i kroppen (brukes bl.a. i pulverform som antiklumpemiddel i kinesisk te). Prinsippet er - blant annet - at når en del med høy frekvens får kontakt med en del med lav frekvens, vil den høye frekvensen løfte opp den lave frekvensen.
  Krystallpendlene har en høy energifrekvens som ikke kan manipuleres/påvirkes, og den ”løfter opp” energien i kroppen og stimulerer kroppens selvhelbredende evne. Den genererer og forsterker bioenergien, øker celleenergien, og går helt ned på atomnivå i cellene. De bidrar til å tilføre mer energi, søker å skape balanse og kan gi mer overskudd og flyt i livet, harmoni, bedre humør og bedre livskvalitet.
  Metoden er basert på en østlig tradisjon om balanse, at vi har flyt i energibanene og den har røtter helt tilbake til Buddhas tid.

  Stress, forurensing, tilsetningsstoffer i mat, uvaner (røyk, alkohol m.m.) holder energien nede.

  Hvordan healingen virker? Se "Healing" på menylinja.

 • Kortene og alt på bildet brukes sammen med pendlene, og noe av det som gjøres er:
  - Først finner man pendelen/energien som skal brukes
  - Tester ut hvilket energisenter som er lavest i energi og tilfører energi her. Energisentrene "henger sammen" så når et blir løftet i energi påvirkes de andre også.
  - Balansering av feminin/maskulin energi
  - Få mer energi på et tema i livet for å takle dette bedre
  - Et hallo til hele ditt potensiale
  - Øke tilgangen av livsenergi
  - påfyll av erkeengelenergi (avslutning)

  Hvordan energien brukes i kroppen din bestemmer du selv, bevisst eller ubevisst.

  Behandlingen skjer i stillhet og vi prater sammen etterpå om hva som er gjort.

  Klikk på bildet for å se det i større format