TORILLs BLOGG

16. mar, 2019

Helt siden jeg opprettet enkeltmannsforetak og ble synlig på sosiale medier, har jeg jevnlig fått henvendelser fra selgere som vil selge meg annonser av forskjellige slag. For at jeg skal bli mer synlig og tiltrekke meg flere klienter. Jeg har prøvd noen av tilbudene og opp gjennom de 20 årene jeg har vært aktiv healer har jeg gjort noen erfaringer.

De fleste lokker med tilbud, f.eks. halv pris. Jeg valgte å prøve en av dem, en søke-side som gjerne ville ha inn flere "alternative" kunder, ettersom det var stadig flere som søkte etter dette. Jeg reagerte på at jeg ikke fikk en skriftlig avtale, at det var veldig lite informasjon å få tilsendt.  Men jeg fikk muntlig beskjed om at jeg måtte bekrefte fortsatt abonnement når prøve-halvåret var over, i motsatt fall ville det bli slettet. Senere skjønte jeg at den uttalelsen burde jeg fått pr mail. 2 måneder etter prøvetiden på et halvt år fikk jeg faktura på full pris, for et helt år – fordi jeg ikke hadde sagt opp abonnementet innen fristen. Kontaktet både Forbrukerombudet (som fortalte at de fikk mange henvendelser vedr denne søke-siden) og andre instanser, men kom ingen vei. Så jeg måtte betale flere tusen kroner – og sendte samtidig mail og sa opp abonnementet med virkning fra når perioden jeg hadde betalt for var utløpt, og krevde bekreftelse på at oppsigelsen var mottatt. Det fikk jeg, og den ble tatt godt vare på.
Da betalt periode var over, sjekket jeg denne nettsiden flere ganger. De fjernet meg ikke (men sendte ikke faktura), så til slutt tok jeg kontakt og ba om å bli fjernet, for jeg hadde ikke lyst å være med i noe som var så negativt. 

Fikk også telefon fra en annen nettside som lokket med pop-up-annonse. Det var ikke måte på hvor fint og flott dette var (og dyrt!), for da ville alle som søkte etter det jeg holder på med, få opp min annonse foran alle de andre.
Akkurat da hadde jeg god tid, så jeg tok en prat med selgeren som ringte og forklarte hvordan jeg opplever pop-up-annonser: Det eneste en slik annonse forteller, er at vedkommende har god økonomi. Ingenting annet. Annonsen sier ingenting om hvem vedkommende er, hvordan vedkommende jobber, grad av seriøsitet eller om det er denne personen som er det riktige valget for meg.
Når det kommer til å gå til noen for å få behandling, liker de fleste å sjekke litt, spørre familie, venner og kollegaer om de kjenner til noen som er hyggelige og flinke. Andre leter mer på nettet for å finne informasjon om personen de vurderer – og da betyr en pop-up-annonse lite.

For noen år siden fikk jeg igjen telefon fra en selger som jobbet på førstnevnte nettside. Selgeren var pågående og frekk (jeg har selv jobbet som telefonselger et halvt års tid og kjenner til etikk, moral, lover og regler), og jeg bestemte meg for å jatte med en stund, for å se ut hvor langt han var villig til å gå. Han gikk VELDIG langt, og etter nærmere en halvtime påsto han at jeg skyldte han å kjøpe annonse, for på den tiden vi hadde pratet sammen kunne han ringt 3 andre og fått salg hos dem! Vel, det var også hans valg å prate med meg så lenge. Jeg er veldig glad for at jeg er sta nok til å ikke la meg presse til noe jeg ikke vil. 

Jeg har en ro innvendig, en visshet om at de klientene som skal til meg, de finner meg likevel. Det handler om energier, at de klientene som trenger akkurat meg, de finner meg og tar kontakt. Og det handler om at jeg får de utfordringene og det antallet klienter som er riktig for meg – til enhver tid.

Nå for tiden er det mange tilbud om "riktige" teknikker for å tiltrekke seg mange kunder. Det lokkes med "gratis webinar" om f.eks. 10 trinn til en suksessfull forretning. Jeg har vært med på noen av disse, og det samme gjentar seg hver gang: Det snakkes rundt grøten, med store ord og store vyer om stor kundetilgang og fantastiske inntekter. For hensikten er å få folk til å kjøpe et dyrt kurs. Og det legges fram uttalelser fra folk som angivelig skal ha tatt kurset tidligere, som roser kurset opp i skyene.
Jeg synes det er skuffende at det lokkes med informasjon om hvordan man kan tiltrekke seg kunder – for den informasjonen får man (stort sett) ikke – det er bare informasjon om at det finnes et kurs som kan kjøpes, om temaet.  

Har også fått tilbud om å kjøpe annonse på GPS, det vil si at når en med GPS kjører forbi huset mitt, vil det komme opp tips om "Torills Healing" og anvisning om hvor jeg holder til.

Jeg får også henvendelser fra selgere som gjerne vil at jeg skal få ny hjemmeside hos dem, og får ofte høre at den jeg har ikke er god nok.  Og at jeg "må" ha .no til slutt i linken, i stedet for .com. Da vil jeg nå ut til mange flere. Og det siste er at hjemmesiden må støttes av ditten og datten, slik at både mobiler, iPad, nettbrett osv kan lese hjemmesiden min "på riktig måte". Har bedt om å få linken til hjemmesider de har laget for andre bedrifter for å se hva de tilbyr, men ingen av dem har føltes riktig, så langt.

Foreløpig har jeg ikke kjøpt noe kurs, annonse på GPS eller byttet hjemmeside. Og tviler på at jeg kommer til å gjøre det. Fordi jeg i løpet av mine 20 år som aktiv healer har erfart at "energiene ordner opp". De periodene jeg har overskudd og tid tar folk kontakt, bestiller time og jeg har nok å gjøre. De periodene hvor jeg er i prosesser og trenger energien/tiden selv, eller andre aktiviteter tar tiden min, er det nesten ingen som tar kontakt. Det regulerer seg selv.

Så jeg velger å lytte innover, kjenne etter hva som er riktig for meg, og går den veien som føles riktig. Jeg har oppføringer på nettet, men tror ikke de betyr alt. Uansett hvor mange annonser jeg har på forskjellige søke-sider på nettet, eller hvilken type hjemmeside jeg har – det er intensjonen bak, hensikten jeg ønsker å oppnå, energiene jeg sender ut, som til syvende og sist er avgjørende. Og den beste markedsføringen jeg får kan ingen av de nevnte tilbudene overgå: Jungeltelegrafen som settes i gang når en fornøyd klient forteller til omgivelsene sine om en god, positiv opplevelse hos meg!

Vennlig hilsen Torill

24. feb, 2019

Jeg var på alternativmessen i Drammen i går og har lyst til å fortelle litt om ene foredraget jeg var på. Og mine tanker/refleksjoner rundt temaet.
Foredraget het: "Changing Inherited Patterns" (Forandre arvede mønster), som ble holdt på engelsk. Heldigvis snakket foredragsholderen på en enkel måte, så det gikk veldig greit å forstå han.

Han fortalte at når det gjelder arv, er det ikke bare det fysiske DNA vi arver fra foreldre, besteforeldre og eldre generasjoner. Vi arver også et "energetisk DNA" = følelsesmønstrene som tidligere generasjoner har hatt, helt opp til 7 generasjoner bakover.

Energien vår varierer i løpet av livet, den påvirkes av opplevelser og hvordan vi har det. Og dette igjen påvirker sjelen vår, som er kun energi. Da tidligere generasjoner døde, hadde de levd et liv som ga erfaringer på godt og vondt, og de ble preget av tiden de levde i. For eksempel har noen generasjoner hatt mye skam rundt det å ikke klare seg økonomisk, ikke klare å fø familien sin, uønskede svangerskap utenfor ekteskap osv. Andre har hatt andre opplevelser som har gitt blokkeringer og begrensninger i tanker, følelser og sinn. Og har tatt med seg disse begrensningene / fastlåste holdningene / blokkeringene i graven. Når vi dør og "kommer over på den andre siden" kan vi bruke opp til flere hundre år på å frigjøre oss fra blokkeringene. Og så lenge de er der, er de "med på lasset" når det gjelder "energetisk DNA".

Han fortalte at vi bør ta med forfedrene, mange generasjoner bakover - gjerne 7 generasjoner - når vi mediterer. Det blir veldig mange personer: Vi har 2 foreldre, 4 besteforeldre, 8 oldeforeldre som igjen har 2 foreldre hver...… og resten av regnestykket overlater jeg til deg. Vi kan hjelpe dem å gi slipp, hjelpe dem til å frigjøre seg, hjelpe dem til å bli rene, lyse sjeler, helt fri for vedheng fra livene de har levd. Fordi det også vil hjelpe oss selv = vi slipper den negative, energetiske arven som fulgte med fra forfedrene da vi selv ble født. Og det hjelper kommende generasjoner.

Han kalte det FORFEDRE-HEALING. Forklarte at når vi mediterer, kan vi be forfedrene våre komme og være med, og be "enteties" være med (det er lysvesener som gir healing og hjelp) og sende healing til forfedrene mens vi mediterer. Han forklarte at "enteties" også jobber med forfedrene mellom meditasjonene, underviser dem og hjelper dem å frigjøre seg fra jordiske begrensninger og blokkeringer.
Han som holdt foredraget er fra Kina (tror jeg det var) og han fortalte at i Østen blir det sett på som veldig viktig å hjelpe forfedrene på denne måten.

Her i vår del av verden er vi ikke vant til å tenke på denne måten. Men hva om dette er riktig?
Kanskje det er verd et forsøk å jobbe litt med dette når du mediterer? Jeg kan ikke se at det kan være noen bivirkninger ved å gjøre det – annet enn at man etter hvert kan føle seg friere og gladere.
Og den risikoen er jeg villig til å ta! 

Vennlig hilsen Torill

10. jan, 2019

LENGE SIDEN SIST

Nå har det gått over 1 år siden sist jeg la ut skriverier….

Jeg har ikke glemt bloggen, men noen ganger hender det at livet går litt andre og/eller nye veier, at det skjer uforutsette ting og at det må gjøres omprioriteringer for en stund.

Helt siden jeg begynte å gi healing-behandlinger, har jeg erfart at når jeg går i prosesser, eller trenger energien min selv = ta vare på meg selv, så er det som om deler av livet legges "på vent". Så når jeg trenger ro, er det ingen som tar kontakt og ber om behandlinger, og roen og "klient-tørken" varer akkurat så lenge som jeg trenger det, enten det er 2 uker eller 5 måneder. Og det er greit. Jeg går i prosesser og utvikler meg videre, og til det nye er integrert og på plass, får jeg den roen jeg trenger til å fullføre prosessene, får nye innsikter, som igjen gir livet mitt en ny plattform å stå på. Og så er det full fart igjen. Jeg er "evig sulten" etter å lære mer, forstå mer, utvide horisonten og evnene mine, så jeg vet at dette skjer innimellom. Det hender også at det er fortiden som dukker opp igjen, at det skjer ting som gjør at hendelser og følelser fra fortiden skinner i et nytt lys, som man trenger å bearbeide.
Jeg ser på det som "livets flo og fjære" – man kan ikke alltid være tilgjengelig og stå på. Et tomt batteri gir ikke lys i lommelykta, så det er viktig å ta vare på seg selv også, med god samvittighet!

Har gått kurs og lest bøker det sist året, også. Og noen kurs bare "kom til meg", ble tilbudt meg gratis. Det føltes som at tilbudene kom rekende på ei fjøl, det var bare å si ja takk, ta imot og være takknemlig. 😊 En veldig god følelse av å få hjelp, bli sett og ledet videre på min vei!

Selv om jeg via diett har kontroll på mange av allergi-plagene, ble fjorårets sommer tørrere, mer støvete og varmere enn kroppen min satte pris på. Hverdagen var tung fra midten av mai til midten av august. Vi dro nordover på ferie, vekk fra varmen og støvet, og jeg satt i bilen og jublet da vi kjørte over Dovrefjell, og tok bilder av alle skyene jeg så. Hadde aldri trodd at hvite skyer på himmelen kunne være så vakkert og gi så mye glede! Det samme gjaldt små fosser som dukket opp her og der: Friskt livgivende vann som falt nedover fjellsidene - et vakkert syn! Og da vi kom til Helgelandskysten (hvor bildet er tatt) var gleden like stor da jeg kunne fryde meg over å være ute uten å få allergi-reaksjoner, kunne fryde meg over normale farger, grønt, friskt gress og mer normale sommertemperaturer.

Den siste tiden har jeg oversatt flere tarot-kortstokker fra engelsk til norsk. Slike oversettingsprosjekter setter alltid i gang prosesser. Ene kortstokken har forhold/relasjoner som tema (foreldre/barn, venner, kjærester, søsken, kollegaer osv. Forhold/relasjoner finnes i mange varianter) og jeg fikk møte meg selv i døra enda en gang. Jeg blir både overrasket og takknemlig for all psykologien som ligger i bunnen av kortstokkene, enten det er tarot, englekort eller andre typer kort. Og jeg får nye vinklinger, nye tanker og får betrakte meg selv og livet mitt fra et nytt ståsted. Veldig lærerikt.

Akkurat nå har jeg ikke lagt planer for det nye året. Men jeg tenker at det har en del å by på likevel, når tiden er inne….

Vennlig hilsen Torill

 

 

 

 

 

28. des, 2017

Mange tror at tarot er juks og bedrag, uten mening eller fornuft. Men er tarot egentlig så tilfeldig?
Når vi drømmer, drømmer vi ofte i symboler, og dette symbolspråket er felles for alle og berører både følelser og situasjoner. Dette er en av måtene "det kollektive feltet" skapes på.
Disse symbolene finnes også i tarot, og å legge tarotkort kan sees på som at det er underbevisstheten din som snakker til deg – kanskje er det derfor at innholdet i kortene ofte oppleves som en bekreftelse? At du føler at du allerede vet, og at det du vet blir satt ord på?

Mange mener det er tilfeldig hvilket kort som trekkes. Hva om det ikke er det? Hva er tilfeldigheter? Noen sa en gang at "tilfeldigheter er Guds måte for å få være anonym". Har alle kortene – statistisk sett – lik sjanse til å dukke opp i et utlegg? Merkelig nok skjer det ofte at samme kortet dukker opp på nytt når man legger nye kort på et spørsmål eller en situasjon. Dette kalles synkronitetsteorien.

Hvis kortene bare er tull og tøys, hvorfor holder vi fortsatt fast ved dem og bruker dem i dag? Når noe er brukt over veldig lang tid av millioner av mennesker skapes det et "avtrykk" i den kollektive bevisstheten, og dette "avtrykket" kan vi koble oss på.

"Det kollektive feltet" kan beskrives på flere måter og betegnes med forskjellige navn. Noen beskriver det som et "nettverk" som ligger rundt jorden, hvor alle tanker tenkt, alle følelser følt og alle handlinger gjort – i fortid, nåtid og fremtid – er lagret. Og at vi kan koble oss på dette nettet. At det er her vi henter informasjon når magefølelsen sier ifra om noe, når vi føler at vi "bare må" gå en annen vei hjem fra jobb og treffer en person vi ikke har pratet med på veldig lenge, når synske forteller om ting som skal skje i fremtiden, eller forklarer rundt situasjoner som har vært. Vi har alle tilgang til å koble oss på "det kollektive feltet", men dette er ikke en egenskap som aksepteres eller oppmuntres til å brukes i vårt samfunn. Derfor blir det ofte sett på som en umulighet av de som ikke tror de kan få det til, eller ikke skjønner at det er det de gjør når de følger magefølelsen / intuisjonen.

Tarot-kortene har eksistert i lang tid og de første dokumenterte kortene dukket opp på slutten av 1300-tallet, i Frankrike, ved det franske hoff. Den eldste fullstendige kortstokken som er bevart er Visconti-kortene. I denne er Store Arkana (22 hovedkort) inkludert. Kortene ble malt av italienske Bonifacio Bembo rundt 1420 i forbindelse med ekteskapsinngåelsen mellom hertugen avMilano og Bianca Maria Visconti. Først på slutten av 1500-tallet kan man finne tarotkortstokker som minner om de som brukes i dag, kort fulle av symbolikk. For ikke å virke anstøtelige var symbolikken kristen i sitt uttrykk. Ettersom kirkens makt opp gjennom tiden er blitt mindre, er også tarotkortenes symboler blitt stadig mer varierte i sin utforming. Det sies at i noen kortstokker gir symbolene oversikt over både det hebraiske alfabet, Livets Tre, astrologiske tegn, planeter og grunnleggende numerologi. Meningen med å endre på eller legge til symboler på tarotkortene, er en måte å lette tolkningen av kortene på. Symbolene skal lede tankene i bestemte retninger og gi tolkningen en spesiell innfallsvinkel.

Når man bruker kortene trer loven om tiltrekning i kraft. Det handler om engasjement og magnetisme, og den gjenklangen som kortene skaper i deg. Kortene kan sees på som en GPS til det kollektive feltet. Mange har gått veien før, så stien er godt opptråkket.
Det handler også om å ta valg. Gjør vi et valg ofte nok, blir det fremtiden vår. Det å la være å velge er også et valg: Hva skjer hvis jeg spiser sunt og riktig hver dag? Hva skjer hvis jeg spiser usunt og propper meg med kaker, sukker og andre usunne matvarer hver dag? Det vil skape 2 forskjellige virkeligheter et år senere.
Å velge betyr at det finnes flere muligheter, at vi har noe å velge mellom. Så hvilken vei ønsker vi å gå?
For å få det utfallet vi ønsker trenger vi å være i kontakt med intensjonen vår, forstå hvilke ønsker og behov som ligger bak valgene vi gjør.

Tarotkortene er ingen tilfeldighet, verken i detaljer eller rekkefølge. De er delt opp i 2 deler: Den store arkana, som går på hovedhendelsene i livet, og Den lille arkana, som forteller mer om de store hendelsene.
Den store arkana består av 22 kort, nummerert fra 0 til 21. Disse kan også sees på som gangen i en prosess, eller et valg, hvor narren betegner det uskyldige barnet, starten på en ide, og prosessen som går gjennom tanker, følelser, å ta kontroll/ansvar for å utvikle ideen, møte medgang og motgang og forstå hva dette gjør med deg både på et indre og ytre plan.
Den lille arkana består av 56 kort, som er delt i 4 deler som hver består av 14 kort:
Staver / stokker – element ild – står for ideer, planer, målsetting og engasjement / kreativitet.
Beger / kopper – element vann – står for følelsene
Sverd – element luft – står for bevissthet og tanker
Mynter – element jord – står for vår fysiske eksistens, økonomi, jobb, den materielle verden.

Til sammen kan kortene, når de legges ut, fortelle oss mye om oss selv og valgene / prosessene vi står i akkurat nå.

Det er mange måter å bruke kortene på. Du kan trekke et hver dag og bruke det som "dagens ord", noe å tenke på og vurdere i løpet av dagen, for inspirasjon og bevisstgjøring. Eller du kan legge 3 kort, som for eksempel "fortid – nåtid – framtid" eller "Situasjonen nå – hva som hindrer meg – veien videre". Andre bruker mange kort, og det finnes mange forskjellige måte å legge dem ut på. Det mest kjente er kanskje "Det keltiske kors" hvor hver plass har sin egen betydning og kortet som havner på plassen tolkes ut i fra dette.

Jeg bruker kortene på forskjellige måter, men her har jeg lyst til å fortelle om hvordan jeg bruker dem ved årsskiftet, som en veileder i forhold til det nye året. Jeg trekker et kort som står som tema for det nye året. Deretter trekker jeg et kort for hver måned. Og dersom jeg føler for det, kan jeg trekke et ekstra kort. Ikke nødvendigvis fra tarot-kortstokken, kan bruke andre kortstokker også.

Jeg har gjort dette i 5 – 6 år nå, og ser at kortene faktisk viser vei. Det dukker opp både positive kort og andre kort som ikke er så positive. Det betyr ikke nødvendigvis konflikter og / eller problemer, men kan dreie seg om indre prosesser hvor man føler man ikke er på plass i seg selv. Å legge disse kortene er morsomt, lærerikt og bevisstgjørende. Jeg bruker alltid en av krystallpendlene (som er laget av munker fra Tibet) til å velge kort med. Fordi de har sin egen energi som ikke kan manipuleres, og det viser seg gang på gang at kortene som velges har noe å si meg, på en eller annen måte.

Jeg bruker alltid Raider Waite-kortstokken når jeg trekker kortene. Etterpå finner jeg fram tilsvarende kort i 2 andre tarot-kortstokker
1) Raider Waite
2) Shadowscapes companion
3) Medicine Woman tarot

Den første er den vanligste tarot-kortstokken, og ofte den som brukes i lærebøker. Jeg har gått kurs og lært ut i fra denne kortstokken, og har massevis av notater om hvert kort.
Den andre kortstokken fikk jeg på et tarot-kurs på Akashaskolen i Oslo (anbefales!) Der får man med en ringperm med bilder av kortene og forklaring til hvert kort, på norsk.
Den tredje kortstokken oppdaget jeg for ca 17 - 18 år siden. Jeg falt for de positive, tiltalende bildene, og at tolkingen er vinklet på en helt annen måte enn andre kortstokker jeg har sett. Det fulgte med en bok, ca 240 sider, på engelsk, og jeg oversatte denne til norsk.

Så når temakortet for året er trukket, sammen med et kort for hver måned, setter jeg sammen samme kortet = bildene, fra hver av disse kortstokkene, sammen med tolkningen, og får en god oversikt over hva de neste 12 månedene kan bringe.

Da jeg trakk kortene for 2018 kom det en ide inn i hodet mitt: At jeg kan tilby dette til andre også. Og det kommer jeg til å gjøre, men først har jeg en stor jobb å gjøre med å lage nevnte oppsett for hvert av de 76 kortene som tarot-kortstokken består av….  x 3.
Når jobben er gjort skal dette bli et lavpristilbud som forhåpentligvis mange kan få glede av.

(Har fått kommentarer om at enkelte aspekter ved tarot-kortene mangler i dette blogg-innlegget. Det vil "alltid" mangle vinklinger, for kortene kan tolkes på så mange måter, og jeg ønsker ikke at blogg-innleggene mine skal bli "meter-vare" som ingen orker lese fordi de blir for lange)

Vennlig hilsen Torill

15. okt, 2017

Innimellom får jeg spørsmål om guider og hjelpere. Om de finnes, om hvordan det fungerer å ha kontakt med dem, og mer. 

 

Da jeg oppdaget healing-evenene mine ca 1997 - 1998 kjente jeg etter hvert at når jeg holdt hendene på noen, så føltes det som at et par store hender la seg oppå mine, og healet sammen med meg. Den gangen tenkte jeg ikke over hvem eller hva det kunne være, bare godtok at det var sånn. 

Litt senere deltok jeg på et healing-kurs hvor han som holdt kurset lærte bort en healingteknikk, og så fikk vi deltakerne beskjed om at en skulle ligge på benken mens vi andre prøvde om vi fikk til. Jeg var en av de som sto rundt den som lå på benken, og jeg prøvde så godt jeg kunne. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig tittet bort på han som holdt kurset, men så at han hadde et forskrekket uttrykk i ansiktet, og han holdt blikket festet på noe som var høyere enn meg. Han sa ingenting, så da gjorde ikke jeg det, heller.

Da vi var ferdig med øvelsen, kom han bort til meg og spurte om jeg var klar over at jeg fikk hjelp når jeg gir healing, når jeg holder hendene på andre? Jeg bekreftet det. Han lurte på om jeg hadde sett vedkommende, men det hadde jeg ikke. "Det kan du være glad for, for det er det styggeste jeg har sett!" var svaret. Fikk vite at "han" sto tett inntil ryggen min, at han sikkert var minst 3 meter lang, og at han bøyde seg fremover og la hendene sine oppå mine, og hjalp meg på den måten.

Ca 10 år senere, da vi hadde "healing-helg" på Akashaskolen i Oslo, var en av øvelsene å "hilse på" healing-guiden vår. Jeg "visste" straks hvem jeg skulle få treffe. Jeg skjønte med en gang at det var samme healing-guide som det var snakk om ca 10 år tidligere. Foran meg kom en stor skikkelse til syne. Ikke klart og tydelig, men mer som at en person har sola bak seg og selv er mørk. Jeg fikk se en kontur av en høy og bred skikkelse, og jeg fant ut at han - på en måte - minnet om en av figurene i Harry Potter (han store, kraftige med halvlangt sort hår som bor i et hus i skogen; husker aldri hva han heter).
Han strakte frem ene armen mot meg, og jeg skjønte at jeg ville få kjenne på healing-energien hans og rakk såvidt å tenke "ikke mer enn jeg takler" - og så ham rette pekefingeren mot meg. Det kom en energi mot meg som var så kraftig at den satte meg helt ut. Ble helt overveldet av den intense energien som kroppen strevde med å takle.
Og var lettet over at han ikke hadde rettet alle 5 fingrene mot meg....
WOW - tenk å få ha med seg noe så fantastisk!!!

Etter hvert lærte jeg meg hvordan jeg kunne ha kontakt med han. Det har vært veldig spennende og lærerikt. Men han bestemmer selv når han vil hjelpe til, så det er ikke alltid jeg får kontakt når jeg ønsker det. Men når jeg sliter eller er i tunge prosesser, kan han dukke opp og gi meg healing, og da ser jeg "i mitt indre" hvordan han vugger meg i armene sine. Jeg har fremdeles ikke fått se detaljert hvordan han ser ut, men det spiller ingen rolle, for det er den flotte energien hans, og støtten og hjelpen jeg får, som er det viktige. 

Etter hvert har jeg lært meg å gi healing ved hjelp av guider og engler, og har flere teknikker for å finne den/de som er riktig akkurat "her og nå" for den personen som ligger på benken. Noen ganger får jeg "se" hele personen, andre ganger "ser" jeg kanskje bare et par hender, en skikkelse i kappe, englevinger......

Så jeg er overbevist om at vi ikke er alene. Det finner lysvesener rundt oss som gjerne vil hjelpe til, som bare venter på å bli bedt om å bidra. Ja, for vi har fri vilje her på jorden, så vi må be dem bidra, ellers blir de bare stående og se på, og vente...

Vennlig hilsen Torill