Mange terapeuter føler at de gir og gir, og at de blir tappet for energi.

Jeg tilbyr en egen energibehandling for terapeuter, hvor du får fylt opp energien igjen. Jeg bruker krystallpendler og symbolene for hellig geometri, som alt i universet er bygd opp fra. Disse holder informasjonen sin evig, kan ikke manipuleres og kan ikke drives vekk fra opprinnelsen. De er en kildekode som alltid vil være der og som alltid vil bevares.

Hva kan du oppnå med denne behandlingen?
Denne energibehandlingen dreier seg om å få tak i opprinnelsen, dvs slik noe var før det ble forandret eller ødelagt. Behandlingen foregår på atomnivå i cellene, og det jobbes på kropp/sjel-forbindelsen for å få tak i ditt opprinnelige potensial.

I tillegg til å få påfyll av energi, kan du få klarhet i prosessene dine, få nye ideer, tanker og se løsninger du ikke har sett før, kan oppleve at du forstår sammenhenger som gir deg muligheten til å bryte gamle tankemønster, vaner og holdninger og gå et skritt videre i livet. Du kan oppleve å få "flyt i livet", at ting legger seg til rette, at nye muligheter kommer din vei.
Det kan skapes en sterkere og dypere referanse til å skape i livet og tilgang til 3. bevissthetsnivå: fjerne alle slør, komme frem til egne mål og drømmer, og minne sjelen på grunntonen i livet.

Du bør være vant til å gå i prosesser og å tåle vekst for å ta denne behandlingen.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden