Krystallpendlene (sibirsk kvarts) er laget av munker som har utvandret fra Tibet og som jobber fra bl.a. USA og England for å få inn midler til å bygge opp Tibet igjen/bevare tradisjonene. Disse munkene har stor kunnskap om krystaller og energier, og derfor har pendlene bl.a. den rene Kristusenergien (som er navnet vi har på denne energien). Krystallpendlene er bygget opp rundt de 7 største energisentrene i kroppen (chakraene) og "The Seven Rays" som er former for energibaner.

Pendel-settet består av 10 krystallpendler hvor de forskjellige fargene symboliserer hver sin energi. Pendlene består av silisiumdioksid, et stoff vi også har i kroppen (brukes bl.a. i pulverform som antiklumpemiddel i kinesisk te). Prinsippet er - blant annet - at når en del med høy frekvens får kontakt med en del med lav frekvens, vil den høye frekvensen løfte opp den lave frekvensen.

Krystallpendlene har en høy energifrekvens som ikke kan manipuleres/påvirkes, og de kan ”løfte opp” energien i kroppen og stimulere kroppens selvhelbredende evne. De kan generere og forsterke bioenergien, øke celleenergien, og gå helt ned på atomnivå i cellene. De kan bidra til å tilføre mer energi, søke å skape balanse og kan gi mer overskudd og flyt i livet, harmoni, bedre humør og bedre livskvalitet.

Metoden er basert på en østlig tradisjon om balanse, at vi har flyt i energibanene og den har røtter helt tilbake til Buddhas tid.

Stress, forurensing, tilsetningsstoffer i mat, uvaner (røyk, alkohol m.m.) holder energien nede.

Hvordan healingen virker? Se "Healing" på menylinja.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden