Krystallpendelen, som kalles Regnbuependel, er ca 18,5 / 9 cm lang. Den er laget av munker fra Tibet som har utvandret til bl.a. USA og England, og jobber derfra for å få inn midler til å bygge opp Tibet igjen, og for å bevare gamle tradisjoner før de glemmes. Munkene kan masse om energier og krystaller.
Pendelens energi kan ikke påvirkes, og derfor er det ikke mulig å manipulere energien.
Den er ikke bare en vanlig pendel, men et healing-verktøy/ energi-verktøy.
Om energien i pendelen: Hver farge er justert til de 7 fargene i spekteret og gir full fargeterapi. Balanserer kroppen, følelser og sinn. Hjelper til å frigjøre fra fortiden og renser blodet. Frigjør slaggstoffer under trening og rensedietter. 

I dagens matproduksjonen er det stort rom for bruk av sprøytemidler m.m., pluss at det brukes tilsetningsstoffer i maten for lengre holdbarhet, farge, smak osv. Kroppen er ikke ment å være en rensestasjon for sprøytemidler og tilsetningsstoffer. Ved å heale maten din før du spiser den kan du hjelpe kroppen å takle stoffene i maten på en bedre måte.

Hold i lenka og hold pendelen rolig over den andre håndflaten. Be om å få se hvordan pendelen viser "ja" og "nei". Så kan du spørre om ting, hvor svaret enten er ja eller nei.
Men vær oppmerksom på hvordan du spør. Eksempel: "Er sjokolade sunt for meg?" Du kan få ja til svar, dersom det er sjokolade som får deg til å roe ned og slappe av i en ellers hektisk og stresset hverdag.
Pendelen kan ikke brukes til å spå med (du må gjerne prøve, men spør du flere ganger, får du oftest motstridende svar), men du kan f.eks. ta den med på helsekost-butikk og teste ut hvilke varer som er best for kroppen din.
Og selvfølgelig kan du holde den over kroppen, enten et sted hvor du har smerter eller over chakraene/energisentrene i kroppen, og fylle på energi der.

Brukes pendelen som smykke, bør den henge i høyde med hjerte-chakra. Energiene fra pendelen vil da stimulere deg på flere plan, bl.a. fysisk og psykisk.

Den kan også henges opp i vinduet, i taket, over senga: den vil jobbe med energien og personene i rommet. Den bør henge fritt, for jeg har flere ganger opplevd at den enten svinger fram og tilbake, eller i sirkel, uten at noen har rørt den.

Regnbuependel og annet energi-verktøy kan du kjøpe her: http://www.shambhalahealingtools.com

HUSK:  I tillegg til prisen på nettet må det betales 25 % mva, tollgebyr og frakt. 

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden