Går det an å sende healingenergien over avstand? Ja, det gjør det.

Da sitter eller ligger du hjemme hos deg selv, og jeg sender energi til deg. Dette avtales på forhånd, med den som ønsker å få behandlingen (jeg gjør ikke dette uten mottakers tillatelse).  

Det foregår på den måten at jeg får navn, fødselsdato og adresse til den som ønsker å få fjernhealing, og så avtaler vi dag og klokkeslett på forhånd.
Det eneste du trenger gjøre er å slappe av, enten i en god stol, eller ligge.

Healingenergien kan oppleves på samme måte som når man får behandling ved "nærkontakt". 

Jeg får ofte spørsmål om jeg har gode erfaringer med å heale spesielle plager eller tilstander. Nå er det sånn at jeg bare er et mellomledd som overfører energien, og det er mottaker som bestemmer, bevisst eller ubevisst, hvordan energien skal brukes. Vi har en underbevissthet og en kroppsbevissthet (som gjør at hjertet slår, lungene puster, øynene blunker osv uten at vi trenger å tenke på at disse tingene skal fungere), og sammen med bevisstheten er det disse som avgjør hvordan energien blir brukt. Jeg har flere ganger opplevd at personer tar behandling for en spesiell ting, men at det skjer noe helt annet. 
Uansett hvordan energien brukes, så skjer det som er riktig for deg. 

Fjernhealing kan også brukes til å sende gode, positive energier til en prosess, som for eksempel eksamensnerver, visning ved salg av bolig. Eller til et vanskelig møte man gruer seg for, jobbintervju m.m. 

Fordi jeg er "godkjent healer" i Det norske healerforbundet er jeg pålagt å bruke klientskjema. Jeg sender deg derfor et klientskjema pr mail eller post som du skriver ut, fyller ut og returnerer (ta gjerne bilde med mobil og sende tilbake).

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Del denne siden