Har du lyst på et hjelpemiddel som kan bidra til at du blir en enda bedre utgave av deg selv?

Jeg bruker krystallpendel laget av munker fra Tibet til å trekke kortene med. Denne har sin egen, spesielle energi (les på siden om pendler). Jeg trekker først et kort som er tema for hele det neste året / de neste 12 månedene. Deretter trekker jeg et kort for hver måned, noen ganger to (følger intuisjonen min og/eller tester ut med pendelen).  

Dette utlegget er ikke ment å være en spådom for de neste 12 månedene. De kortene som trekkes er ment å være til refleksjon i form av veiledning / bevisstgjøring / utvikling / større forståelse i forhold til hvordan du lever livet ditt, hvordan du reagerer i situasjoner (tanker, følelser, handling osv), de kan gi et hint om utviklings-prosesser som starter eller avsluttes, og mer.

Om et kort virker trist, nedslående eller gir en følelse av motstand, trenger det ikke bety at du går inn i en tung periode og/eller får problemer. Det kan bety at akkurat dette temaet bør du se mer på. Det er en grunn til at du føler motstand, og det kan være interessant å finne ut hvorfor.

Kortene er FOR DEG, derfor handler de først og fremst om deg. Ikke nødvendigvis om andre, selv om enkelte kort kan bety at en (ny) person kommer til, enten for å provosere / motivere deg til ny utvikling / ny forståelse, eller for å hjelpe deg.

Oppsettet har 3 tarot-kortstokker:
1) Raider Waite       
2) Shadowscapes companion           
3) Medicine Woman tarot

Disse 3 har helt forskjellige bilder og tolker – mer eller mindre – det samme kortet på forskjellig måte, slik at du kan få opp til 3 forskjellige måter å forstå kortet på – og selvfølgelig er du fri til å forstå kortet slik som det passer for deg.

Mitt håp er at tolkningene av kortene kan være til hjelp for deg, slik at du kan forstå deg selv og omgivelsene dine bedre, og / eller at kortene kan være et hint om hva som KAN komme, slik at du kan være forberedt, hvis du føler behov for det.

Det anbefales ikke at du leser alt på en gang, det blir fort overveldende og rotete. Ta en måned om gangen, reflekter og observer, og se hva du kan lære for å bli en enda bedre utgave av deg selv.

Jeg lager et skriftlig oppsett hvor du får et bilde av hvert kort, fra hver kortstokk, og tekst ved siden av bildene som forklarer om tolkningen av dem. Beskrivelsen av hvert kort er på mer enn en A4-side (på bildet under har jeg komprimert litt for å få med alle 3 kortene), med plass til egne notater. Derfor kan det bli opp mot 30 sider på hele oppsettet. 

Oppsettet tilsendes pr mail og det anbefales at du printer det ut, slik at du kan gjøre egne notater hvis du har behov for det. 

Send en mail med navn, fødselsdato og adressen - disse opplysningene er "nøkkelen" til å kontakte din energi og trekke kortene for deg. 

Tilsendt pr mail:  Kr 450,-
Utskrift tilsendt pr post:  Kr 600,-
Vipps eller du kan få bankkontonummer. 


 

 

 

Samme kort - 3 forskjellige tarot-kortstokker

Samme kort - 3 forskjellige tarot-kortstokker

Kommentarer

Anne Helen

19.12.2017 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.


Del denne siden