HUSRENS FOR HUS, LEILIGHETER OG HYTTER

Er boligen din et behagelig sted å være hvor du kan slappe av?
Hvor du kan roe ned og ”lande”?
Har du hatt boligen ute for salg lenge, uten å få solgt?

Når du kommer inn i et hus, kjenner du straks om det er behagelig å være der. I en del hus har det skjedd vonde ting, for eksempel mye krangel og uvennskap, og da kan det være en urolig energi i huset.  Eller siste eier kan ha vært en eldre person som har bodd der i mange, mange år og som til slutt døde hjemme.  Da kan huset ha en ”stillestående”, tung energi.

Hus kan også påvirkes av hendelser i området, eller de kan være bygd på et sted hvor det for lenge siden ble utført handlinger som har skapt negative, tunge, eller urolige energier.  Disse energiene ”setter seg” i huset, og du kan kjenne noe udefinerbart, at ”det er noe” når du kommer inn.  

Når du har kjøpt ny bolig og flytter inn, kan det ta lang tid før du føler at du har ”bodd deg inn”, at du har fått dine egne energier på plass i huset. 
Kanskje synes du det er vanskelig å sove hjemme? 
Eller føler du at du blir utmattet av å være i hjemmet ditt?
En husrens gir et energiløft i boligen og kan utgjøre en stor forskjell på livskvaliteten til de som bor der.

Husrens skjer først og fremst ved hjelp av 2 store pendler (laget av munker fra Tibet som kan mye om krystaller og energier), som begge er satt sammen av 9 krystallpendler - den ene er på bildet - og vi bruker andre teknikker i tillegg. Disse pendlene balanserer energi, slik at alt som er negativt forsvinner. Energien i boligen kan gå fra å være kaotisk til å bli balansert og harmonisk.

Ved husrens fjernes negativ/urolig/tung energi, og det legges inn rolig, harmonisk energi sammen med en erkeengelenergi, og det legges en beskyttelse rundt huset/leiligheten.

En husrens tar gjerne noen timer, og kan ikke avsluttes før alt er gjort. I motsatt fall kan situasjonen bli verre enn før vi begynte. 
Inkludert i prisen er ny husrens, dersom den første ikke fører frem - men det har det ikke vært behov for, så langt.

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.


Del denne siden