CLAIRVOYANT READING


Ønsker du svar på bare
1 spørsmål? Les nederst på siden.


Dette er en sjel-til-sjel-samtale, hvor jeg bruker mitt 3. øye til å få kontakt med ditt 3. øye, og på den måten kan du vise bilder/gi beskjeder som jeg formidler til deg. Dette kan belyse hvilke prosesser du står i, hvor du står fast og hvordan du kan komme deg videre på en god og positiv måte. Og når det passer, gir jeg deg også verktøy/teknikker som du kan bruke på egenhånd etterpå.
Intensjonen med readingen er å se på ditt potensiale (ikke dine begrensninger), at du får mer klarhet og forståelse om deg selv og livet ditt = kunne være i førersetet og ta styringen over eget liv.

- Jeg spår ikke fremtiden, da det er her og nå, i dag, at du kan ta avgjørelser og valg for å skape den fremtiden du ønsker.
- Jeg er ikke riktig person å spørre om hvilke valg du skal ta for fremtiden. Valgene skal du ta selv, fordi det er du selv som skal leve med følgene av valgene du tar.
- Jeg "leser" ikke 3. person, da han/hun ikke har gitt tillatelse til det.
- Jeg ønsker å få minst mulig informasjon fra deg. Informasjon på forhånd, og i løpet av readingen, kan "legge føringer" vedr readingen, istedet for at jeg bare følger energiene og det som kommer opp. Men du kan gjerne bekrefte at du skjønner hva jeg prater om. 

Jeg har satt opp 3 forskjellige tilbud; 30, 60 og 90 minutter.
Jeg begynner readingen med å "gå inn i energiene", før jeg ber deg si navnet ditt 3 ganger. Da ønsker jeg alle navn - fornavn, mellomnavn og etternavn - som du vokste opp med. Dette er min "nøkkel" til å få lov til å gå inn i energiene dine og "lese" deg.
Det første jeg gjør er å be om å få se deg som en rose. Hvordan rosen ser ut, hvor den står, hvordan det ser ut der, kan fortelle mye om deg og nåværende situasjon.
Etterpå kan jeg velge mellom 2 retninger: Den ene er at jeg "går inn" der rosen lyser opp, dit jeg trekkes til, for å se hva som "kommer opp".
Den andre retningen er at jeg leser deg via chakraene (= de 7 største energisentrene vi har i kroppen, se under "Kurs", der står det forklart mer), begynner nederst og går oppover.

Reading er ikke det samme som mediumskap, hvor man får kontakt med avdøde slektninger.

Reading kan gis over telefon og da bør du være et sted hvor du er uforstyrret og sitte i ro og være fokusert på samtalen, ikke holde på med andre ting.

Noen vil gjerne ha svar på BARE 1 SPØRSMÅL, men det blir aldri BARE 1 SPØRSMÅL. Det blir mange spørsmål, og de vil gjerne ha svar på alle.

Når jeg jobber med readinger bruker jeg opp til halvtimen på å forberede meg. Jeg jobber med meg selv, slik at det jeg eventuelt står i skal påvirke readingen minst mulig. Jeg "setter opp" energiene, slik at jeg får en rolig, lett og trygg energi rundt meg.
I tillegg har jeg ofte "stengt av" i hverdagen, f.eks. på butikken. Det kan være slitsomt å få mange inntrykk hvis jeg går rundt og er "åpen" hele tiden – jeg trenger ikke den informasjonen! Når jeg har "satt energiene", ber jeg om at vedkommende sier hele navnet sitt 3 ganger. Dette er din "nøkkel" til å la meg få lov til å "lese" deg. Og DA er jeg klar til å jobbe.

Jeg opplever at disse samtalene med spørsmål om å svare på BARE 1 SPØRSMÅL har en tung energi. Ringeren har kun tanke for seg selv og det de ønsker å få vite. De er ikke ærlige, for det handler aldri om KUN 1 SPØRSMÅL. For hvert svar dukker det opp nye spørsmål.

Eksempel: Finner jeg drømmepartneren? Jeg kan svare ja eller nei, og samtalen er ferdig - men: Svarer jeg ja, lures det på når? Hvor lenge til? Hvordan er vedkommende? Svarer jeg nei, kommer det spørsmål om hvorfor og hva som må til for å endre på det. Og svarene fører til enda flere spørsmål.

En annen side er det økonomiske. Her på hjemmesiden har jeg satt opp 3 valgmuligheter: 30, 60 og 90 minutter, førstnevnte koster ikke mye. Jeg har utgifter med å drive med dette og trenger derfor inntekt – har ikke lyst til å drive et "pengesluk". Går du til frisøren ber du ikke om at de klipper litt på luggen, og forventer at det skal gjøres gratis. Du går heller ikke inn på bakeriet og ber om en ½ bolle og forventer å få den gratis. Så hvorfor forventes det at vi som har evner skal jobbe gratis, ofte på ugunstige tider og attpåtil med en tung, negativ energi som går på utnytting og egoisme? Du som ønsker svar på BARE 1 SPØRSMÅL kan spørre deg selv: "Hvorfor forventer jeg klare, tydelige svar når jeg har med meg en tung, negativ, egoistisk og uærlig energi som gjør det tyngre for den klarsynte å jobbe med spørsmålet mitt?" Det er å gjøre både seg selv og den klarsynte en bjørnetjeneste!
Det er fint om du leser om hva jeg tilbyr, slik at du er innforstått med hva du kan forvente. Vi med evner kan fungere på mange forskjellige måter…

Mitt ønske er at det tas kontakt med en åpen, positiv energi = bestille en time som gir meg muligheten til å forberede meg, slik at jeg kan jobbe på den beste måten som er mulig for meg – og deg!

Nyeste kommentarer

17.10 | 11:44

Spennende! jeg visst svært lite om syngeboller før jeg leste dette. Flott, opplysende og spennede side

19.12 | 14:02

Disse kortene er spennende og gir et innblikk i hva jeg skal være oppmerksom og bevisst på, og hva året kan bringe, morsom .Torill er veldig flink til å tolke og fortelle om kortenes betydning.


Del denne siden